Kate & William

Cine e femeia părăsită de Prinţul William când s-a îndrăgostit de Kate?

Cine e femeia părăsită de Prinţul William când s-a îndrăgostit de Kate?

Relaţia dintre Prinţul William şi Kate Middleton nu a pornit tocmai cu dreptul! Deşi a fost dragoste la prima vedere, amândoi erau implicaţi în alte relaţii amoroase la momentul respectiv.

Puţini ştiu că la momentul în care actualii Ducii de Cambridge şi-au început relaţia, Kate era într-o relaţie cu un alt bărbat, pe care, însă, l-a părăsit ulterior pentru viitorul Rege al Marii Britanii. Surprinzător e că nici William nu era tocmai liber când a văzut-o pe Kate defilând în deja - celebra rochie-plasă şi s-a îndrăgostit de ea.

Cu cine avea o relaţie Prinţul William, la acea vreme? Cu o altă colegă de facultate, pe nume Carley Massy-Birch. Cei doi s-au cuplat în timpul primului semestru, iar William a fost cucerit de latura populară a lui Carley. ”Sunt o fată de la ţară. Cred că asta a fost ce ne-a legat. William era cu un an mai mare şi s-a întâmplat să ne întâlnim pe holurile St. Andrews. Era un spaţiu mult prea îngust încât să nu-l întâlneşti. (...) Ne-am înţeles bine şi cred că ne-am fi înţeles la fel de bine şi dacă nu era nicio implicaţie romantică. A fost o chestie care se-ntâmplă pur şi simplu în facultate, o romanţă obişnuită.”, a declarat, peste ani, Carley.

Tot fosta iubită a Prinţului William a povestit despre cum îşi petreceau timpul în cuplu. ”Discutam despre literatură şi piese de teatru. Alte seri ni le petreceam în Castle pub, de pe North Street, jucându-ne board games ori luând cina cu prietenii noştri. Nu era un pub cu adevărat la St. Andrews, aşa că mereu mergeam în baruri şi puburi, acolo mereu se întâmpla câte o petrecere”, a mai povestit Carley.

Cât despre sentimentele lui William vizavi de Carley, apropiaţii povestesc că moştenitorul tronul britanic era chiar îndrăgostit de iubita sa, fiind, de altfel, votată drept ”cea mai simpatică” studentă de la St. Andrews. ”William era chiar îndrăgostit, ceea ce e de înţeles. Spre deosebire de celelalte, care îl urmăreau, Carley se mulţumea cu prezenţa lui şi prefera să rămână în casă cu el şi să-i gătească. Idila lor a fost discretă şi a fost descoperită de-abia după ce ambii au absolvit”, a declarat o sursă.

Din păcate, nimic din toate acestea n-a contat atunci când William a pus ochii pentru prima dată pe Kate. El a fost cucerit de senzualitatea lui Kate şi a abordat-o la o petrecere de după celebra defilare. Curios sau nu, Prinţul William, obişnuit să cucerească orice femeie, a încercat s-o sărute pe Kate după ce i-a făcut câteva complimente, însă aceasta l-a respins, nedorind să transmită o imagine greşită despre ea. Asta a fost poate cea mai inspirată mişcare... căci Kate e acum soţia viitorului Rege al Marii Britanii.

Modifică Setările