News

Cine e GIM, rapperul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu la "Românii au talent". Tânărul a crescut la casa de copii

Cine e GIM, rapperul care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu la "Românii au talent". Tânărul a crescut la casa de copii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A urcat pe scenă, a impresionat publicul, dar şi juraţii şi a primit un Golden Buzz de la Florin Călinescu. Rapperul GIM merge direct în finala de la "Românii au talent". Care e povestea lui de viaţă?

Îl cheamă Ghintan Ion Mihail, dar i se spune Gim. Spune că el cântă de când se ştie despre ce este şi ce vede.  A fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viaţa lui a fost haos. Era singurul din orfelinat care se ducea la scoala şi este singurul care a făcut liceul. A absolvit liceul de muzică şi spune ca muzica este singurul lucru care îl relaxează. Era marginalizat de colegi şi spune ca se ducea trist la şcoală căci nu avea haine, nu avea pachet, n-avea pe nimeni sa îl ia de la şcoală. Profesorii i-au fost părinţi . Ei l-au ghidat şi ajutat sa nu ajungă la cele mai negre vicii. Un profesor de teatru l-a ajutat să ajungă să se dezvolte şi pe partea asta, aşa că Gim a îndrăznit sa participe la un casting. A ajuns sa joace în serialul Hackerville, transmite protv.ro.

GIM de la "Românii au talent" munceşte în construcţii

Gim are 20 de ani şi vine din Timişoara. Ca să îţi câştige existenţa, băiatul munceşte în construcţii.

”Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la acelaşi cămin, orfelinat şi el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, ştiam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat. Am stat trei ani în stradă, sub nişte ţevi în timpul iernii, nu simţeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcţii, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alţii sunt mult mai rău”, a povestit Gim la Pro TV.

GIM a ajuns la sufletul juraţilor cu povestea lui emoţionantă, dar şi cu melodia care exprimă o realitate a zilelor noastre. Florin Călinescu nu a stat pe gânduri şi a decis să apese butonul de Golden Buzz după ce GIM şi-a încheiat prestaţia.

"Nici acum nu conştientizez! E uimitor, nu am cum să descriu asta. Simţi că eşti important, simţi că cineva vrea să te audă! Zici că ai murit şi ai ajuns în Rai! Am muncit să ajung aici şi am îndurat multe.", a spus tânărul la "Românii au talent".

Foto: Pro TV

Modifică Setările