Lifestyle

Cine e Musty Camara de la Survivor România 2021. Fratele lui Kamara e tatăl a trei copii

Cine e Musty Camara de la Survivor România 2021. Fratele lui Kamara e tatăl a trei copii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Musty Camara intră în competiţia „Survivor România” 2021, sezonul 2!

În vârstă de 39 de ani, Musty Camara este fratele celebrului Kamara. Concurentul este de profesie inginer de sunet. El are o poveste de viaţă incredibilă, cu o copilărie şi adolescenţă trăite în mai multe ţări, după moartea tatălui său, survenită când el avea doar doi ani. Pe Musty Camara îl caracterizează spiritul liber încă din adolescenţă. La doar 15 ani a plecat din confortul familiei sale să studieze şi să muncească. Astfel, el a fost nevoit să facă naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife.

Fratele lui Kamara participă la Survivor România 2021

Fratele lui Kamara are trei copii şi din 2015 a revenit în ţara în care s-a născut, România. Musty susţine că vrea să se întoarcă din Republica Dominicană cu marele trofeu, pentru a-şi face cei trei copii fericiţi. El spune că participarea la emisiunea concurs îi va face să-şi depăşească toate limitele şi că îl va pune în faţa unor situaţii cu care nu s-a mai întâlnit până acum.

„Merg la <Survivor România> în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele", a spus acesta conform wowbiz.ro. 

Modifică Setările