Muzica

Cine e noul solist de la Iris?

Cine e noul solist de la Iris?

De când Cristi Minculescu a părăsit trupa, rockerii de la Iris tot încearcă să-i găsească un înlocuitor. Toni Şeicărescu nu a rămas alături de formaţie, aşa cum credeam cu toţii.

Recent, Toni Şeicărescu a ales să se despartă amiabil de formaţie, chiar dacă în ultimele luni a concertat cu trupa şi a reînregistrat vechile melodii împreună cu membrii mai vechi.

„A fost o despărţire amiabilă. Noi de la început am căzut de acord să încercăm să convieţuim şi să mergem mai departe. În momentul acesta, considerăm că e mai bine să ne oprim“, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX impresarul trupei Iris, Dan Măciucă.

Locul lui Şeicărescu a fost luat de Rafael, fost membru al trupei Flash Band, care are „o voce şi o prezenţă scenică mai potrivite“, crede Dan Măciucă.

De asemenea, acesta a declarat că Toni Şeicărescu va fi invitat în continuare să cânte alături de formaţie, la diferite concerte.

Rafael s-a afirmat, în urmă cu aproape 13 ani, pe scena Festivalului Mamaia, fiind câştigătorul locului I la secţiunea Interpretare. Noul solist Iris s-a născut şi a copilărit în Tulcea, acolo unde a simţit prima dată chemarea spre muzică. După absolvirea Liceului sportiv (fotbal şi karate), a luat drumul Capitalei, unde a urmat cursurile Facultăţii de Drept, dar şi de modelling, profesând ca manechin şi fotomodel. A cântat cu mai multe trupe din Bucureşti, concertând în ţară, dar şi în străinătate, în Olanda şi Norvegia, având şansa de a cânta alături de celebra trupă Europe.

Prima apariţie
a lui Rafael ca solist al trupei Iris va fi într-un concert care va avea loc pe 12 iulie, la Vama Veche. Iris are în plan şi un turneu naţional, care va debuta pe 21 iulie şi va cuprinde zece oraşe.