News

Cine e Rodica Budurcă, blonda care vrea să îl cucerească pe Andi Constantin, "Burlacul" de la Antena 1. Are doar 24 de ani

Cine e Rodica Budurcă, blonda care vrea să îl cucerească pe Andi Constantin, "Burlacul" de la Antena 1. Are doar 24 de ani

Ea luptă pentru inima "Burlacului" de la Antena 1. Andi Constantin a ales-o pe Rodica printre cele 15 fete care vor încerca să îl cucerească. Una singură va fi aleasa!

Rodica are 24 de ani şi este studentă la Medicină, dar conduce deja şi propria afacere, un salon de înfrumuseţare. Deşi foarte tânără, Rodica are deja o experienţă de zece ani în muncă. Tânăra afaceristă se numără printre cele mai norocoase femei pentru că din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 15 au avut şansa să fie selectate, conform a1.ro.

Rodica Budurcă împarte viaţa de medicină cu cea de afaceristă foarte bine şi se mândreşte deja cu o carieră de succes: "Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar şi aş prefera să am un bărbat care are cel puţin aceleaşi venituri ca şi mine".

Andi Constantin îşi caută soţie

Emoţionat, înainte de a le întâlni pentru prima dată pe fete, Andi a ales să le trimită o scrisoare. ”Viitoarea mea iubită, prietenă, soţie, am vrut să îţi scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândeşti la bărbatul perfect şi la atributele lui. Aş vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părţi din mine pe care le-aş schimba, părţi din mine la care aş renunţa, însă ce îţi pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simţi apreciată şi iubită”, a scris Andi Constantin.

FOTO: Antena 1

Modifică Setările