Lifestyle

Cine e Simona Hapciuc, concurenta „Survivor România” 2021, sezonul 2. E actriţă, vedetă de televiziune şi pozează des goală

Cine e Simona Hapciuc, concurenta „Survivor România” 2021, sezonul 2. E actriţă, vedetă de televiziune şi pozează des goală camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Simona Hapciuc este una dintre concurentele „Survivor România” 2021, sezonul 2. E pregătită de competiţie, vrea să câştige! Dar cine e ea în viaţa de zi cu zi? 

Începe sezonul 2 al emisiunii „Survivor România” 2021! 12 personalităţi din showbiz-ul românesc au şansa să arate că pot face faţă celor mai grele condiţii de supravieţuire. Simona Hapciuc închide lista şi se alătură echipei Faimoşilor, scrie kanald.ro. 

Actriţa, vedetă de televiziune şi antrenor de fitness, Simona Hapciuc acceptă provocarea pentru supravieţuire din Republica Dominicană . Cu o experienţă îndelungată în industria sănătăţii şi fitness-ului şi după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc consideră că poate face faţă oricăror condiţii de trăi şi este gata să-şi depăşească limitele.

Ea spune că viaţa a învăţat-o cum să-şi învingă ostacolele, iar faptul că a trăit pe străzi şi a stat fără mâncare mai multe zile o va ajută în competiţie.

Simona Hapciuc mărturiseşte că „Survivor România” este doar încă un test pe care speră să-l treacă cu brio. "Să fiu o supravieţuitoare, nu a fost niciodată o opţiune pentru mine, ci o obligaţie de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi şi a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi formă acest caracter care a dus la a fi o mama minunată şi o sportivă complexă. Am reuşit să le fac pe toate, iar participarea la <Survivor România > este un test final, prin care voi aduce rezistenţa mea fizică şi psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice"

Foto: Instagram

Modifică Setările