News

Cine era iubita lui Benjamin Presley, cea care se afla cu el când acesta s-a sinucis?

Cine era iubita lui Benjamin Presley, cea care se afla cu el când acesta s-a sinucis? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Benjamin Keough, nepotul în vârstă de 27 de ani al lui Elvis Presley, nu era singur în momentul în care a decis să-şi ia viaţă, împuşcându-se în dimineaţa zilei de duminică.

Acesta se afla în reşedinţa de lux a mamei sale, Lisa Marie Presley, din Calabasas, California. Vecinii tânărului susţin că s-ar fi dat o petrecere în casa în care Benjamin a murit, la ora 1 dimineaţa, şi că au auzit ţipete în jurul orei 3.30 am.

Poliţia ar fi venit la faţa locului de-abia la ora 6 am.

Diana Pinto, iubita nepotului lui Presley, se afla şi ea în reşedinţa acestuia şi un vecin susţine că fata era isterică în momentul în care era interogată de poliţie. Aceasta ar fi declarat că se teme că familia lui Benjamin o va învinovăţi pe ea pentru ce s-a întâmplat. 

Mai mult, vecinii tânărului susţin că ar fi auzit-o pe aceasta ţipând "Nu o face!" înainte ca acesta să se împuşte în piept. 

Benjamin şi Diana Pinto erau împreună de cel puţin doi ani. Tânăra lucrează la studiourile Fox şi era o prezenţă permanentă în casa din Calabasas a familiei Presley.

Benjamin a fost fiul Lisei Marie din căsnicia cu muzicianul Danny Keough, care a durat între 1988 şi 1994.

Comentarii