News

Cine este Adi Constantin, Burlacul de la Antena1? Ce legătură există între el şi Răzvan Fodor

Cine este Adi Constantin, Burlacul de la Antena1? Ce legătură există între el şi Răzvan Fodor

Andi Constantin este Burlacul în  cel de-al şaselea sezon al emisiunii care va debuta în curând la Antena1. Multiplu campion la fitness şi antreprenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viaţa sa, la capătul căreia speră să îşi găsească aleasa inimii!

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor şi creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum ştiu ce îmi doresc şi mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simţit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranţă oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraş în fiecare seară, dar nu mulţi oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubeşte natura, animalele, dar şi motoarele”, se descrie el.

Noul Burlac recunoaşte că altfel se imagina la această vârstă şi speră că va găsi în curând femeia alături de care să îşi împartă viaţa de familie. ”Nu am avut foarte multe iubite, pentru că nu mi s-a câştigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relaţie stabilă. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie şi văd cât de fericiţi sunt în relaţiile lor, cei mai mulţi au şi copii. Vreau să dăruiesc fericire şi vreau să împart viaţa mea la doi, la trei, pentru că merită împărţită!”, a mai spus Andi Constantin.

Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia. Cu personalităţi distincte, temperamente diferite şi aspect fizic ieşit din comun, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu îşi va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Îmi doresc foarte tare să îi dau un sfat care să fie pertinent. Dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos, înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările