News

Cine este avocatul de 97 de ani care îl va reprezenta pe Bill Gates în divorţul secolului. El îi va apăra averea de 130 miliarde de dolari

Cine este avocatul de 97 de ani care îl va reprezenta pe Bill Gates în divorţul secolului. El îi va apăra averea de 130 miliarde de dolari

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a anunţat divorţul de Melinda, 56 de ani. Problemele însă de acum apar, întrucât cei doi nu au semnat un contract prenupţial, iar mariajul este complet distrus, după concluziile celor doi.

De aceea, Gates a apelat la artileria grea şi a anunţat că îl angajează pe Charles T. Munger, un avocat în vârstă de 97 de ani şi prieten cu Warren Buffett.

Foto: Bill şi Melinda Gates cu Warren Buffett

Gates se ştie cu Munger de când lucrau împreună la Berkshire Hathaway. Fondatorul Microsoft a fost în consiliul de administraţie acolo până în 2020, iar Munger încă este vicepreşedinte.

Charles T. Munger nu este avocatul familiei şi are o expertiză în afaceri, în imobiliare şi în investiţii. În 1950 soţia Nancy l-a lăsat fără toată averea, dar şi-a revenit şi ajuns miliardar.

Melinda Gates a informat presa că mariajul cu Bill este ”distrus iremediabil” şi că nu au semnat un contract prenupţial în 1994 când s-au căsătorit. Gates era deja miliardar atunci. El a pus bazele Microsoft în 1975 şi a făcut primul miliard în 1987.

De când s-au căsătorit, averea a sporit cu 130 de miliarde de dolari şi au crescut împreună trei copii.

Fiica lor cea mare, Jennifer, în vârstă de 25 de ani, a comentat ştirea zilei de ieri pe Instagram, mărturisind că familia lor trece de ceva timp printr-o perioadă dificilă şi solicitantă.

 

Comentarii

Modifică Setările