News

Cine este bărbatul cu care legendara Jackie Kennedy şi-a pierdut virginitatea în lift?

Cine este bărbatul cu care legendara Jackie Kennedy şi-a pierdut virginitatea în lift? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Multe s-au scris şi puţine au rămas nespuse despre legendara Jackie Kennedy.

Ei bine, nu mulţi ştiau că soţia lui John F. Kennedy a avut o răfuială adolescentină cu sora sa mai mică, Lee Bouvier, una care s-a folosit, la un moment dat, de cel mai mare secret al lui Jackie pentru a da bine în faţa mamei lor, Janet Auchincloss.

Acest episod este povestit de autorul J.Randy Taraborrelli în cartea lui, Jackie, Janet and Lee. Este vorba despre modul în care Jackie şi-a pierdut virginitatea: “Pe când era adolescentă, Jackie şi-a pierdut virginitatea cu cineva din Paris, într-un lift vechi. N-a fost cea mai romantică experienţă, dar ea a fost încântată că s-a întâmplat aşa.” Jackie s-a confesat surorii sale, Lee, iar aceasta i-a spus mamei lor, una care i-a interzis lui Jackie să se mai vadă cu iubitul ei din Franţa, de care aceasta s-a îndrăgostit pe când se afla la studii la Paris.

Acest iubit era americanul John P. Marquand Jr, fiul faimosului nuvelist John P. Marquand. Relaţia celor doi a fost una foarte intensă, Jackie şi John bucurându-se de libertate deplină în capitala franceză. Când mama lui Jackie a aflat, însă, de povestea de dragoste a fiicei sale, a interzis-o pe deplin, căci, în opinia ei, scriitorii duceau o viaţă mizeră.

Janet îşi dorea ca Jackie să se căsătorească cu un bărbat bogat, dar nici chiar această mamă ambiţioasă n-ar fi visat că ginerele ei va fi preşedintele Statelor Unite.

Comentarii

Modifică Setările