News

Cine este Bogdan Micu, cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor. Ce afaceri de succes are

Cine este Bogdan Micu, cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor. Ce afaceri de succes are camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

El e cel mai investitor din Imperiul Leilor. Faceţi cunoştinţă cu Bogdan Micu! 

„Oameni de afaceri puternici şi-au asumat în acest an un rol important în show-ul Imperiul Leilor, acela de a reaprinde speranţa şi de a arăta că dificultăţile în business pot fi depăşite dacă deciziile sunt luate la timp şi cu tact."

Citeşte şi: Imperiul Leilor 2021 – sezonul 2. S-a aflat când începe show-ul de la Pro TV

Bogdan Micu este un exponent al noii generaţii de investitori. La doar 36 de ani, vine cu o altă filosofie de business şi arată că nu trebuie întotdeauna să fii focusat numai pe profit, ci şi pe impactul social şi de mediu al afacerii.

Ce afaceri are Bogdan Micu

Bogdan e un tânăr antreprenor care a reuşit să se impună în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar şi în Europa. S-a implicat activ în mişcări de voluntariat, cum ar fi descrierea arhitecturii aplicaţiei ”Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu şi cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor”, este transmis într-un comunicat.

A investit în companii care activează în 13 sectoare diferite A investit în companii care activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerţ, construcţii, IT sau săli de sport. La 36 de ani, conduce un business extins pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienţii săi în valoare de piaţă de peste 1.5 miliarde de dolari.

Despre participarea în show-ul Imperiul Leilor, Bogdan crede că este un mod eficient de a promova antreprenoriatul în România prin exemplul propriu, dar şi prin cel al concurenţilor. ”Principala mea motivaţie pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorinţa de a promova antreprenoriatul în România şi acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta. Contrar aparenţelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariţia mea aici că poţi să ai succes şi când eşti tânăr. Atunci când eşti tânăr ai curaj să-ţi asumi mai multe riscuri, ceea ce este esenţial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!”, a spus Bogdan Micu.

În sezonul 2 Imperiul Leilor, Bogdan spune că vrea să descopere afaceri conduse de leaderi determinaţi să reuşească: ”Caut o afacere cu un fondator determinat să reuşească şi care are calităţile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată şi care a făcut nişte paşi să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poţi baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susţii în faţa noastră”.

Foto: Pro TV

Modifică Setările