News

Cine este cel mai bine plătit model al anului?

Cine este cel mai bine plătit model al anului?

Pentru al 14-lea an consecutiv, celebrul model a reuşit să se claseze pe primul loc în topul celor mai bine plătite modele din lume, organizat de revista Forbes.

[caption id="attachment_393448" align="alignnone" width="640"]Brazilian model Gisele Bundchen launches the new collection of her lingerie line 'Gisele Bundchen Intimates' Gisele Bundchen, cel mai bine plătit model[/caption]

S-o fi retras ea din carieră de mai bine de un an, dar se pare că încă domină lumea modellingului. Gisele Bundchen este, din nou, cel mai bine plătit model din lume, strângând nu mai puţin de 30,5 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Este urmată în clasament de frumoasa Adriana Lima, care a reuşit să câştige 20 de milioane de dolari în ultimul an. Suma se datorează contractului avantajos cu Victoria`s Secret, dar şi cu Maybelline, a cărei imagine este.

kendall jenner hepta_2451546
Kendall Jenner, pe locul trei

Pe locul trei, în mod surprinzător, o găsim pe tânăra Kendall Jenner, a cărei venit a crescut cu 150% în ultimul an. Câştigul ei a fost de 10 milioane de dolari.

Kendall împarte locul trei cu Karlie Kloss, care, de asemenea, a încasat 10 milioane de dolari, în ultimul an. Karlie a fost model pentru 18 branduri diferite în ultimul an, incluzând L`Oreal şi Swarovski.

Candice Swanepoel for Victorias Secret
Candice, pe locul opt

Alte modele care se găsesc în acest top al celor mai bine plătite modele sunt: Gigi Hadid şi Rosie Huntington-Whiteley, cu câştiguri de 9 milioane de dolari, Cara Delevigne, Candice Swanepoel şi Liu Wen, Miranda Kerr.

foto: arhivă OK!