News

Cine este cu adevărat iubitul Simonei Halep? Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori şi a finanţat campanii electorale

Cine este cu adevărat iubitul Simonei Halep? Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori şi a finanţat campanii electorale camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De aproximativ o săptămână, presa tabloidă din ţara noastră scrie zilnic materiale despre Toni Iuruc, bărbatul care ar fi iubitul Simonei Halep.

Potrivit celor de la Click, Simona şi Toni au fost surprinşi pe plajele din Mamaia în timp ce se sărutau, ei fiind fotografiaţi inclusiv alături de fratele sportivei, dând de înţeles că relaţia dintre ei este una foarte strânsă şi că familia Halep l-a primit pe bărbat în sânul lor.

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul, şi acesta putând fi un motiv de divorţ. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.

Pe lângă aspectele legate de viaţa privată, jurnaliştii de la Libertatea au scris şi despre afacerile lui Toni Iuruc, sursa citată afirmând că bărbatul are o avere foarte mare, provenită din cele şase firme pe care le deţine. Mai mult decât atât, Toni Iuruc ar fi înfinţat şi firma AdVenture, care a finanţat, în anul 2008, campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.