Agenda

Cine este Ernesto, vedeta de la Exatlon Mexic care i-a cucerit şi pe români?

Cine este Ernesto, vedeta de la Exatlon Mexic care i-a cucerit şi pe români?

Aseară, în show-ul Exatlon, a avut loc a treia confruntare dintre echipele României şi Mexicului, una în care atleţii din ţara noastră au fost înfrânţi cu scorul de 10-5. Revanşa mult aşteptată de către cei care participă la reality show-ul realizat de Kanal D nu a avut deznodământul la care speram, doar trei sportivi din echipa de şase a României punctând în acest duel internaţional.

Este vorba despre Războinicii Ionuţ (3 puncte) şi Ştefan (1) şi colega Faimoşilor, Larisa (1).

Ernesto Cázares
În duelul cu Ştefan
Mexic-România

Victoriile lui Ionuţ au fost cu atât mai valoroase cu cât au venit la cei mai buni atleţi de la Exatlon Mexic, gimnastul Daniel Corral (28) şi practicantul de parkour Ernesto Cázares (18). Cel din urmă este văzut cu cele mai mari şanse la câştigarea Exatlon Mexic, acesta făcând parte din echipa albastră, rivalii Faimoşilor.

Chiar dacă el şi Daniel Corral îşi împart victoriile la emisiunea mexicană în care au mai rămas doar şase concurenţi, puştiul de 18 ani are parte de mai multă simpatie din partea telespectatorilor, acesta reuşind să câştige fani chiar şi din rândul românilor care urmăresc Exatlonul.

Originar din Puerto de Veracruz şi pasionat de sporturile extreme, Ernesto are un canal pe YouTube dedicat excaladărilor unor structuri din oraşul său, de la macarale la clădiri-turn, pe care le realizează împreună cu fratele său mai mare, Aristeo.

Autodenumiţi The Sky Brothers, cei doi fac acrobaţii la mare înălţime, fără plasă de protecţie, aceasta fiind o practică ilegală şi considerată sinucigaşă, extrem de controversată în Mexic.

Rămâne de văzut dacă foarte tânărul Ernesto, pariul mexicanilor pentru câştigarea Exatlonului, va ieşi câştigător din această competiţie.

Modifică Setările