Vedete

Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami a înşelat-o pe Pamela Anderson?

Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami a înşelat-o pe Pamela Anderson?

Zilele trecute, Pamela Anderson îşi vărsa dezamăgirea în mediul online vizavi de infidelitatea partenerului ei de viaţă. Actriţa aflase că fotbalistul Adil Rami a înşelat-o cu o altă femeie.

Cine este această femeie care a putut să-i ia minţile lui Adil Rami, în condiţiile în care el o avea acasă pe celebra Pamela Anderson? Sidonie Biemont (37),  fosta nevastă a fotbalistului, care a mărturisit că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în timpul relaţiei cu Pamela Anderson.

Sidonie spune că Adil Rami i-a spus că o iubeşte, în ciuda faptului că avea o relaţie amoroasă cu Pamela. Sidonie şi Adil au împreună doi copii, pe gemenii Zayn şi Madi, născuţi în 2016.

Sidonia a încercat, de altfel, să-I deschidă ochii Pamelei. ”Eu şi Rami ne-am despărţit în iunie 2016 şi apoi am aflat din presă că te-a întâlnit pe tine. Am fost şocată şi tristă. Apoi, pentru un an şi jumătate, am continuat să fim amanţi, dar am fost extrem de discreţi. Abia la începutul lui 2019, am pus capăt relaţiei pentru că eu cred că merit mai mult decât să fiu ascunsă şi tratată ca atare”, i-ar fi scris Sidoniei, un e-mail Pamelei.