Love Story

Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecare lui de la F.C. Barcelona

Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecare lui de la F.C. Barcelona camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În ultimele zile, presa din întreaga lume este stupefiată de gestul extrem făcut de fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care a ales să plece gratis de la echipa catalană. Cea care îi susţine decizia şi care i-a stat alături în ultimii 10 ani este Antonella Roccuzzo, soţia lui cu care are trei copii.

 

Printr-un fax trimis către biroul clubului spaniol, Leo Messi îşi manifesta dorinţa de a părăsi clubul şi de a se transfera gratis, deşi ar fi avut o clauză de reziliere uriaşă, de 700 de milioane de euro. Din 2018, acesta semnase o înţelegere cu clubul din Camp Nou ce viza faptul că el are voie să rezilieze unilateral contractul. Se pare că motivul argentinianului ar fi faptul că investitorii testează tot felul de antrenori pe spatele echipei şi eşecurile se ţin lanţ. Însă în tot acest tăvălug de emoţii, cea care îl susţine necondiţionat este Antonella, cu care se cunoaşte încă din copilărie. Povestea lor a început în 1998, când, aflat într-o deplasare cu echipa la care activa atunci, Newell’s Old Boys. În ziua liberă a ales să meargă la plajă împreună cu prietenul şi coechipierul său, Lucas Scaglia şi cu verişoara acestuia, nimeni alta decât cea care avea să devină marea iubire a lui Leo Messi. 

Leo şi Antonella Roccuzzo s-au căsătorit abia în 2017.

Se pare că, mult timp după acel moment, cei doi au continuat să îşi trimită scrisori, al asigurând-o că, într-o zi, va fi soţia lui. Antonella era fiica unui proprietar al unui lanţ de supermarketuri şi locuia în Rosario şi până la 21 de ani nu a fost numită iubita lui Leo, deoarece el ţinea secretă relaţia cu ea. În 2009, invitat într-o emisiune, acesta confirma relaţia, susţinând că ea e cea care îi conferă linişte şi echilibru.

Cei doi au împreună trei fii: Thiago, Mateo şi Cyrus.

După Cupa Mondială din Africa de Sud, în 2010, relaţia a devenit oficială, iar 7 ani mai târziu, Leo s-a ţinut de cuvânt, cei doi căsătorindu-se în oraşul ei natal, Rosario. Şi deşi s-au căsătorit abia în 2017, cei doi au împreună trei băieţi: Thiago, Mateo şi Cyrus.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările