News

Cine este fiul cel mic şi chipeş al lui Silvio Berlusconi, despre care s-a zvonit, odată, c-ar fi gay?

Cine este fiul cel mic şi chipeş al lui Silvio Berlusconi, despre care s-a zvonit, odată, c-ar fi gay? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Patriarhul clanului, fostul premier Silvio Berlusconi, a ajuns la vârsta de 84 de ani.

Căsătorit şi divorţat de două ori, magnatul italian a devenit de cinci ori tată şi poate fi liniştit că imperiul financiar construit de el rămâne pe mâini bune. Cei cinci copii ai lui Berlusconi sunt Pier Silvio, Marina, Barbara, Eleonora şi Luigi.

Ei bine, mezinul fostului premier al Italiei, acest Luigi în vârstă de 32 de ani, venit pe lume din mariajul lui Silvio cu actriţa Veronica Lario, merită toată atenţia noastră. Şi asta deoarece cel mai tânăr fiu al lui Silvio nu este doar deosebit de chipeş, ci şi unul foarte serios, dedicat carierei sale în lumea finanţelor.

În plus, în ciuda vârstei sale destul de tinere, Luigi este un tip foarte responsabil, care şi-a construit deja o familie, evitând cu orice cost lumea mondenă. Cu toate acestea, acest Luigi a ajuns, în 2017, în atenţie media, fără să vrea, după ce un paparazzo l-a surprins dând un sărut... unui bărbat. Imediat au apărut zvonuri că Luigi ar fi gay, deşi mulţi au fost de părere că acel moment a fost, de fapt, o glumă între Berlusconi Jr. şi un amic de-al lui.

Zvonurile au fost infirmate doi ani mai târziu, când Luigi a apărut alături de logodnica sa, specialista în PR Federica Fumagalli, despre care nu se ştiu prea multe în Cizmă, fata fiind foarte rezervată.

În luna ianuarie a acestui an, s-a vorbit despre o nuntă de vară. Ceremonia, amânată din cauza Covid-19, este încă în cărţi şi, cel mai probabil, va avea loc în următoarele luni, la Milano.

Comentarii

Modifică Setările