Vedete

Cine este frumoasa cu care se iubeşte Captain America? Chris Evans a fost surprins de paparazzi!

Cine este frumoasa cu care se iubeşte Captain America? Chris Evans a fost surprins de paparazzi!

El are 39 de ani, ea are 31 - dar până acum se ştia că este implicată în altă relaţie

Sămbătă noaptea, paparazzi l-au surprins pe Captain America într-o companie specială: frumoasa actriţă Lily James. Cei doi au fost văzuţi în jurul orei 1 noaptea plecând împreună de la un club privat din Mayfair şi luând acelaşi taxi către hotelul londonez Corinthia. Ceea ce a înteţit şi mai mult speculaţiile a fost strădania lor de a intra separat în hotel: ea a ocolit hotelul pentru a intra prin spate, iar Chris a ales intrarea din faţă a hotelului. Şi mai interesant este că cei doi nu au lucrat şi nici nu lucrează împreună la vreun proiect şi nici nu au mai fost văzuţi împreună până acum.

Totuşi, despre actriţa din "Mamma Mia! Here We Go Again" se ştia că îşi reluase relaţia cu actorul din "Doctor Who", Matt Smith (37), de care se despărţise anul trecut. Cei doi erau împreună din 2014, iar după o pauză în luna decembrie, au fost văzuţi petrecându-şi timpul împreună pe perioada pandemiei. Deci care este adevărul? 

De cealaltă parte, cea mai recentă relaţie despre care se ştie a lui Chris Evans a fost cu actriţa Jenny Slate - o altă relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care s-a încheiat definitiv în 2018. Vorbim, aşadar, de Captain America, un sex simbol hollywoodian singur de 2 ani, care ar avea tot dreptul să-şi caute perechea...

Foto: Getty Images

Comentarii