Case Regale

Cine este frumoasa prinţesa rusă cu care trebuia să se căsătorească Prinţul Charles?

Cine este frumoasa prinţesa rusă cu care trebuia să se căsătorească Prinţul Charles? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Prinţul Charles era cât pe ce să se căsătorească cu o verişoară de-a treia de-a lui.

Cel puţin asta pretinde un nou documentar regal difuzat pe postul britanic ITV, The Queen and Her Cousins. Este vorba despre Prinţesa Olga Romanoff, o strănepoată de-a Ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei, a cărei bunică, Marea Ducesă Xenia Alexandrovna şi sora ţarului, a reuşit să se salveze din calea masacrului bolşevic, fugind din Rusia cu o barcă trimisă de Regele George al V-lea. Tatăl ei a fost nepotul ultimului ţar, Prinţul Andrei de Rusia, iar mama, englezoaica Nadine Sylvia Ada McDougall.

Ei bine, această prinţesă rusă a fost luată în considerare ca posibilă mireasă pentru Prinţul Charles, lucru dezvăluit chiar de către femeia acum în vârstă de 71 de ani. "Aveam un titlu, eram străină, aveam origine bună. Şi probbabil şi pentru că aveam 17 ani, iar virginitatea era o calitate. Eram atât de virgină!". 

Din păcate pentru această prinţesă, în peisaj a apărut, foarte rapid, o fată şi mai tânără şi deopotrivă virgină, Diana Spencer, cea care avea să devină, într-un final, soţia moştenitorului coroanei.

La rândul ei, această verişoară a lui Charles s-a căsătorit cu un membru al nobilimii irlandeze, pe numele lui Thomas Mathew, de care a divorţat în anul 1989, după ce i-a născut patru copii.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările