Lifestyle

Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la "Ferma": "Îmi este clar că este imposibil ca toată lumea să mă iubească"

Cine este Giulia Nahmany, concurenta de la "Ferma": "Îmi este clar că este imposibil ca toată lumea să mă iubească" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Giulia Nahmany participă la "Ferma". Cine e ea în viaţa de zi cu zi? Ce activităţi desfăşoară? 

S-a născut în Israel, a învăţat în Belgia şi locuieşte în România. A fost prezentatoare, apoi actriţă şi de câţiva ani promovează stilul de viaţă sănătos care are la bază yoga. Viaţa ei a fost ca un film pe care şi l-a regizat după cum a crezut că este mai bine pentru ea şi familie. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experinţă pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu.

”Vreau să-mi depăşesc limitele, să ştiu că pot să fac faţă în orice situaţie, indiferent cât de neprielnice sunt condiţiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forţă lăuntrică.”

Giulia Nahmany nu acceptă des un refuz, dar la Ferma a fost aproape de capitulare. După doar 12 ore petrecute în compania fermierilor, actriţa a fost propusă pentru eliminarea din show. 

„Când am fost propusă pentru eliminare, m-am simţit foarte dezamăgită şi supărată în acelaşi timp. Mă pregătisem psihic să intru în FERMĂ şi nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reuşesc să văd ferma absolut deloc.  Am simţit că sunt judecată greşit. Dar, după câteva minute m-am gândit că,  poate aşa trebuia să se întâmple şi că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv”, a dezvăluit Giulia pentru protv.ro.

Vedeta e conştientă că nu s-a născut om care să fie iubit de toată lumea din jur.

„Îmi este clar că este imposibil ca toată lumea să mă iubească, deşi mi-ar plăcea. Suntem cu toţii diferiţi şi tocmai aici este frumuseţea. Când eşti persoană publică trebuie sa fii pregătit şi conştient că întotdeauna vor apărea comentarii care ar putea să te rănească sau să te lezeze în vreun fel sau altul. Secretul meu este că nu iau nimic personal şi învăţ să mă detaşez de aceste energii negative. Din păcate, există foarte multe răutăţi, dar eu ştiu că sunt o persoană bună, iar majoritatea oamenilor nu mă cunosc personal”, mai afirmă Giulia Nahmany, care a devenit „bandit” la Ferma, după ce a fost respinsă de echipa sa.

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările