Vedete

Cine este iubitul Andreei Mantea. Cei doi ar forma un cuplu de cinci ani de zile

Cine este iubitul Andreei Mantea. Cei doi ar forma un cuplu de cinci ani de zile camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Mantea face mereu dezvăluiri despre viaţa sa profesională, dar nu şi despre cea personală. S-a aflat acum că de cinci ani de zile ar trăi o frumoasă poveste de iubire, una pe care o ţine departe de camerele de filmat. 

Este foarte discretă şi preferă ca viaţa personală să fie...personală. Andreea Mantea, de la despărţirea de Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, nu a mai apărut în compania vreunui bărbat. Prezentatoarea de la Kanal D nu a mai făcut nicio declaraţie dacă ar fi sau nu implicată în vreo relaţie, a preferat să se remarce doar prin cariera sa. Acum, conform unor surse, s-a aflat că ar trăi o poveste de dragoste. 

De cinci ani de zile, Andreea Mantea ar fi într-o relaţie. Nu este vorba despre Victor Slav, cum mulţi ar bănui, ci despre un alt bărbat care ar lucra tot în televiziune: 

"Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune!

Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce cauta: iubirea curată şi adevărată", au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D pentru ciao.ro.

De aproximativ doi ani de zile, Andreea Mantea nu mai locuieşte în România, ci în Turcia. Acolo au loc filmările show-ului pe care îl prezintă. Nu stă singură în casă, îl are şi pe fiul său alături de ea. 

Andreea Mantea e foarte preocupată de aspectul fizic! A publicat o poză cu ea de la 14 ani! A vrut să arate tuturor că nu are pomeţii operaţi

O vedem de ani buni în postura de prezentatoare, dar iată cum arăta Andreea Mantea la doar 14 ani! A vrut să demonstreze tuturor că nu este operată la faţă, cum credeau mulţi dintre fanii săi. A debutat în showbiz în urmă cu mulţi ani, pe atunci arăta total diferit faţă de imaginea pe care o afişează astăzi atât la TV, cât şi în mediul online. E şi normal, pe atunci avea o vârstă fragedă, iar acum are 33 de ani! Andreea Mantea a fost criticată de-a lungul anilor că a exagerat cu operaţiile şi intervenţiile estetice.

Ea a fost sinceră cu urmăritorii săi şi a recunoscut când a apelat la medicul estetician pentru a-şi mări bustul. De două ori a făcut această intervenţie. Dar la faţă? Mulţi sunt de părere că şi-a operat pomeţii pentru a fi aşa de fermi. Prezentatoarea a citit remarcile fanilor şi a reacţionat acum printr-o imagine şi un mesaj.

Foto: Facebook

Modifică Setările