News

Cine este Kayleigh McEnany, blonda de la Casa Albă?

de admin

Cine este Kayleigh McEnany, blonda de la Casa Albă? camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump e una dintre cele mai atractive prezenţe din staff-ul prezidenţial. De unde vine şi care este rolul său la Washington?

Într-o perioadă în care administraţia Trump trece prin cea mai mare provocare a mandatului său, iată că în prim-planul comunicării politice de la Casa Albă a apărut un nou personaj, pe cât de vizibilă, pe atât de agreabilă în staff-ul plin de "bărbaţi în negru" al preşedintelui.

Este vorba despre Kayleigh McEnany, noua achiziţie a echipei de campanie a lui Donald Trump, angajată pe post de purtătoare de cuvânt la Casa Albă, dar şi şefă de comunicare pentru campania prezidenţială de anul acesta.

Republicană convinsă, Kayleigh McEnany este cunoscută în peisajul media ca fostă jurnalistă, producătoare pentru Fox News şi comentator politic pentru CNN. În momentul în care Donald Trump şi-a anunţat candidatura, aceasta s-a poziţionat drept una dintre cele mai fervente susţinătoare ale lui, în 2017 devenind purtătoare de cuvânt al Comitetului Naţional Republican.

Născută în Tampa, Florida, noua "blondă de la Casa Albă" este fiica unor antreprenori care au educat-o la cele mai bune şcoli catolice şi au înscris-o la Universitatea Georgetown şi la Harvard, orientând-o spre drept şi studii politice internaţionale. În timpul studenţiei, a lucrat ca intern pentru mai mulţi politicieni, printre care şi George W. Bush - primul pas către Casa Albă fiind făcut de timpuriu.

Acum, la vârsta de 32 de ani, a ajuns purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, fiind confirmată pe post din 7 aprilie 2020. O funcţie pe care Kayleigh McEnany şi-a asumat-o la 5 luni de când a dat naştere unei fetiţe, Blake, şi la doi ani şi jumătate de la căsătoria ei cu jucătorul de baseball Sean Gilmartin. (vezi şi galeria foto)

Modifică Setările