News

Cine este logodnica fiului lui David Beckham: Nicola Peltz, răsfăţata sorţii, este cel puţin la fel de bogată ca Brooklyn Beckham!

Cine este logodnica fiului lui David Beckham: Nicola Peltz, răsfăţata sorţii, este cel puţin la fel de bogată ca Brooklyn Beckham!

Cine nu o cunoaşte pe Nicola Peltz, ar putea crede că l-a apucat pe Dumnezeu de picior logodindu-se cu fiul lui David şi al Victoriei Beckham. În realitate, chiar şi socrii ei sunt impresionaţi de stilul ei de viaţă

Poste că sunt ei multimilionari, dar nici Nicola Peltz nu este mai prejos. Ok, mulţi cred că este vorba despre o actriţă nu prea cunoscută, care a găsit lampa de lansare perfectă în acestă logodnă. E adevărat că familia Beckham vine cu un capital de imagine şi celebritate inegalabil. Dar banii nu sunt o problemă pentru Nicola. Ea este fiica fostului model Claudia Heffner cu impresarul Nelson Peltz, care, potrivit Forbes, are o avere de 1.400 de milioane de euro. O altă formulare pentru o sumă care depăşeşte bine de tot miliardul.

Acestea fiind zise, Nicola s-a bucurat de viaţa glamouroasă cu mult înainte de a-l cunoaşte pe mai tânărul cu 4 ani decât ea Brooklyn Beckham. Averea a fost adunată în timp, de generaţii. Bunicul lui Nelson a avut o firmă de aprovizionare a multor restaurante din New York, iar Nelson a debutat în afaceri cu o firmă de camioane. Ulterior a dezvoltat linia începută de bunicul lui, cu o companie distribuitoare de alimente congelate - devenită în timp mamutul Triangle Industries, pe care l-a vândut în 1989 pentru 840 de milioane de dolari. Azi, Peltz este în boardul unor companii precum Procter & Gamble, Sysco şi The Madison Square Garden Company. Stilul de viaţă al familiei Peltz a fost şi este unul pe măsura banilor, cu două avioane private şi mai multe case, Nicola fiind cu adevărat răsfăţată de tatăl ei (foto jos). Cu 3 căsnicii la activ, Nelson are 10 copii - dintre care opt dăruiţi doar de Claudia! Cuplul locuieşte într-o vilă cu 27 de camere în Bedford. Dar nu sunt lipsiţi de controverse, ştiută fiind susţinerea lui Nelson pentru Donald Trump, pentru care a condus şi campanii de strângere de fonduri. 

Foto: Getty Images, Instagram

Comentarii

Modifică Setările