News

Cine este Maria Scicolone, sora mai mică a Sophiei Loren şi nora dictatorului Benito Mussolini?

Cine este Maria Scicolone, sora mai mică a Sophiei Loren şi nora dictatorului Benito Mussolini? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Marea actriţă Sophia Loren nu mai are nevoie de prezentare.

Diva cinematografiei de altădată a ajuns la 86 de ani, dar este la fel de tânără în spirit ca-ntotdeauna. Ei bine, italianca spune că energia şi zen-ul care o caracterizează le datorează familiei din care face, una deosebit de unită.

Această familie o include şi pe sora ei cu patru ani mai mică decât actriţa, Maria Villani Scicolone. La rândul ei o italiancă foarte actractivă, nu la statutul faimosei sale rude, însă, Maria a fost şi a rămas foarte apropiată de Sophia. În copilărie, cele două surori erau destul de diferite şi ca fire, Maria fiind mult mai exuberantă decât Sophia şi mare iubitoare de muzică. 

 

Această soră, însă, a fost eroina unui mariaj controversat în Italia, lucru care a expus-o pe mai celebra ei soră unor critici ulterioare. Ei bine, Maria s-a căsătorit cu nimeni altul decât fiul dictatorului Benito Mussolini, pianistul Romano Mussolini, cu care a avut două fiice. 

Cei doi au divorţat, însă, în 1976, din cauza numeroaselor aventuri extraconjugale ale lui Romano, iar Maria şi-a refăcut viaţa alături de un doctor cardiolog originar din Iran. 

Maria Scicolone se dedică, în prezent, publicării de cărţi de bucate, aceasta fiind recunoscută şi ca chef în ţara ei natală.

Foto: Getty Images, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările