News

Cine este Navarone, copilul mai puţin cunoscut al Priscillei Presley, fosta nevastă a lui Elvis?

Cine este Navarone, copilul mai puţin cunoscut al Priscillei Presley, fosta nevastă a lui Elvis? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Toată lumea o cunoaşte pe fiica Priscillei Presley, unica moştenitoare a Regelui Elvis.

Este vorba despre Lisa Marie Presley, la rândul ei mamă a patru copii, dintre care unul, Benjamin, a murit în mod şocant anul trecut, împuşcându-se în piept. Ei bine, mult mai puţină lume îl ştie pe cel de-al doilea născut al Priscillei, fosta nevastă a lui Elvis Presley, un fiu care-şi trăieşte viaţa în anonimat.

După ce Priscilla a divorţat de Elvis, aceasta a mai avut o relaţie de lungă durată cu scenaristul Marco Garibaldi, pe care l-a întâlnit în 1984 şi cu care a avut o relaţie până în anul 2006. Relaţia s-a terminat destul de prost, Priscilla alegând să nu mai vorbească niciodată despre acest bărbat din viaţa ei. În 1987, Priscilla şi Marco au devenit părinţii unui fiu, botezat Navarone, fratele de mamă al Lisei Marie Presley.

În vârstă de 34 de ani, Navarone a urmat aceeaşi linie artistică dominantă în familie Presley: muzica. În anul 2013, acesta a fondat trupa rock Them Guns şi a încercat să-şi facă un nume în industria muzicală fără să se folosească de conexiunile pe care le are faimoasa sa familie. Sau, cel puţin, aşa spune mama lui, Priscilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Navarone (@nava_rone)

Mulţi consideră că mezinul Priscillei seamănă foarte mult cu faimoasa sa mamă, una mândră că Navarone a ales să ducă o viaţă departe de reflectoarele showbizului.

Comentarii

Modifică Setările