News

Cine este nepoata lui Catherine Deneuve şi a lui Marcello Mastroianni: adolescenta de 17 ani vrea să facă muzică

Cine este nepoata lui Catherine Deneuve şi a lui Marcello Mastroianni: adolescenta de 17 ani vrea să facă muzică camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Faceţi cunoştinţă cu Anna Biolay, tânăra care a lucrat deja în studioul de înregistrări cu tatăl său, muzicianul francez Benjamin Biolay

"Simt că Anna îşi doreşte să facă muzică, deşi eu iniţial nu eram convins că aş vrea să o văd în lumea asta. Pentru că nu va fi uşor pentru ea. Are deja handicapul unor rude foarte celebre. Cu bunici precum Catherine Deneuve şi Marcello Mastroianni, va fi şi mai complicat pentru ea", a declarat tatăl ei, Benjamin Biolay, pentru Paris Match. "A fost cu mine în studio când am înregistrat Saudade şi am cântat împreună, a fost foarte bine", spune Benjamin despre fiica lui, care apare la creditele albumului său sub pseudonimul Bambi. "Ea are doar 17 ani, mă pune să ascult rap, dar asta e o plăcere pe care poate nu ştiţi dar o împarte cu bunica ei, Catherine. Îi place şi rock-ul. Iar deocamdată iubeşte să cânte, însă sub anonimat", a mai spus el despre Anna, care, ce-i drept, este extrem de discretă. Interviul relevă o relaţie specială tată-fiică, deşi Benjamin petrece doar jumate din timp cu ea, împărţindu-se între Franţa şi Argentina, acolo unde muzicianul francez are a doua familie.

O familie despre care nu se ştia şi despre care a vorbit surprinzător pentru Paris Match. Astfel, Benjamin Biolay a dezvăluit că are o relaţie şi o a doua fiică la Buenos Aires, iar acum a ales să vorbească despre asta pentru a dovedi că poţi fi discret şi îţi poţi proteja familia. "Dacă nu vorbeşti despre asta şi nu pui poze de pe masa de naştere, nimeni nu ştie. Iar în Argentina nu există un star sistem ca în Europa sau America de Nord", spune Benjamin, care a păstrat o frumoasă prietenie şi cu mama Annei, Chiara Mastroianni, alături de care a pozat pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes chiar anul trecut (foto sus).

Benjamin şi Chiara au fost căsătoriţi între 2002 şi 2005, iar Chiara este rodul iubirii interzise dintre Catherine Deneuve şi Marcello Mastroianni, o iubire înfiripată atunci când fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva: Catherine cu fotograful David Bailey, iar Marcello cu Flora Carabella. Relaţia lor a durat patru ani, până în 1975, când s-au despărţit, Chiara având atunci doi ani. 

Foto: Getty Images, Instagram