News

Cine este nepotul lui Liz Taylor? Tânărul a moştenit privirea magnetică a celebrei sale bunici

Cine este nepotul lui Liz Taylor? Tânărul a moştenit privirea magnetică a celebrei sale bunici

„Pentru mine, diva Elizabeth Taylor a fost întotdeauna buna mea”, spune Quinn Tivey, care a avut un loc special în inima lui Liz. Şi asta fiindcă are în genele sale o mare şi dureroasă iubire a actriţei

„Stăteam adesea cu ea în pat, vorbeam despre orice şi ne uitam la filme”, povesteşte unul dintre cei 10 nepoţi ai lui Liz Taylor – cel care a moştenit însă cu adevărat frumuseţea ochilor ei şi care este urmaşul unicei fiicei biologice a lui Liz Taylor. Azi, Quinn este un artist vizual care trăieşte la New York, acolo unde şi expune lucrările sale care sunt un mix extrem de inventiv: de la imagistică stereoscopică la instalaţii sculpturale în colaje digitale complexe. Extrem de implicat în fundaţia înfiinţată de Liz Taylor care luptă împotriva HIV şi SIDA, Quinn are şi proiecte fotografice speciale în acest sens: a bătut America în lung şi-n lat, fotografiind şi stând de vorbă cu oameni care au HIV sau SIDA.

În vârstă de 30 de ani, Quinn a avut un loc special în inima lui Elizabeth Taylor şi asta pentru că el este băiatul Lizei Todd, singura fiică naturală a marii actriţe, venită pe lume din căsnicia cu producătorul american Michael Todd - marea ei iubire dinainte de Richard Burton. Todd a fost soţul perfect pentru Liz: un bărbat puternic şi bogat, care o adora, răsfăţând-o cu blănuri şi bijuterii şi telefonându-i de fiecare dată când se afla departe de ea cu afaceri. Toată această fericire Liz a plătit-o scumpă, însă: după venirea pe lume a fiicei lor a suferit nişte complicaţii în urma cărora i s-a spus că nu va mai putea avea copii niciodată. Iar după doar un an de căsnicie, în martie 1958, Michael Todd a plecat pentru ultima dată într-o călătorie de afaceri, la bordul avionului său privat, pe care-l botezase The Lucky Liz. O călătorie din care nu s-a mai întors, fiindcă avionul s-a prăbuşit în flăcări, lăsând-o pe Liz într-o cruntă suferinţă.

Modifică Setările