Gossip

Cine este noua iubită a lui Cezar Ouatu. După Andreea Vilău şi Simona Iacob, cântăreţul face o nouă cucerire... sexy

Cine este noua iubită a lui Cezar Ouatu. După Andreea Vilău şi Simona Iacob, cântăreţul face o nouă cucerire... sexy camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Aflat, recent, la mare, Cezar s-a lăsat fotografiat împreună cu noua lui iubită, o tânără pe nume Raluca Jurcă. Cei doi îşi fac deja declaraţii de dragoste în online şi se pare că sunt împreună de mai bine de două luni.

 

Anul 2019 a fost ca un roller coaster amoros pentru contratenorul Cezar Ouatu. După o despărţire, urmată de o logodnă cu make-up artist-ul Andreea Vilău, a urmat, din nou, o despărţire. Şi în loc să meargă la altar, cei doi s-au declarat înfrânţi în faţa fericirii şi au ales drumuri separate.

Cezar şi Andreea nu au trecut testul timpului. Cei doi s-au despărţit anul trecut.

La scurt timp după despărţirea de Andreea, în toamna anului trecut, Cezar era surprins cu o nouă cucerire, superba Simona Iacob, despre care declara: „Suntem, practic, în faza de cunoaştere, suntem prieteni buni. Chiar sunt bucuros că am întâlnit un om fain, uman şi săritor ca ea. Relaţionăm foarte frumos şi e clar că există o chimie între noi, deci nu neg că am putea forma un cuplu, dar lăsăm să decurgă lucrurile în mod natural. Eu am vrut să fiu rezervat, mai ales că despărţirea mea de Andreea e atât de recentă. Vreau să se înţeleagă clar că nu-mi doresc o relaţie tampon, nici o relaţie trofeu. Pur şi simplu, sunt un om liber care încearcă să fie fericit. Eu am fost mereu asumat, chiar dacă am preferat să-mi ţin departe de ochii publicului viaţa personală, aşa că atunci când va fi momentul să-mi asum o nouă relaţie o voi face."

Relaţia cu Simona Iacob nu a durat prea mult.

 

Şi se pare că atunci nu a fost momentul, căci flacăra dintre ei s-a stins aşa cum a venit, rapid şi fără urme. Şi iată că, la aproape un an distanţă de la acele momente, Cezar iubeşte din nou. El şi Raluca Jurcă, o tânără superbă din Alba Iulia, au petrecut câteva zile pe litoralul românesc şi au postat pe reţelele sociale prima fotografie împreună.

Raluca este noua cucerire a lui Cezar şi, aşa cum ne-a obişnuit, nu duce lipsă de sex appeal.

Să sperăm că de această dată este cu noroc, căci Cezar pune pasiune în tot ce face şi nu îi place să piardă: “Eu sunt boem, dar devin vulcanic atunci când nu-mi iese ceva cum vreau eu” , ne declara, el, anul trecut. 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările