Vedete

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină? Actriţa a recunoscut că este într-o relaţie

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină? Actriţa a recunoscut că este într-o relaţie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După luni de zile de la divorţul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a recunoscut că este într-o nouă relaţie. Iată cine este bărbatul care o face fericită acum, aşa cum şi-a dorit mereu să fie!

Ioana Ginghină a dat uitării mariajul cu Alexandru Papadopol. Actriţa este de nedespărţit acum de noul iubit, dar încearcă să păstreze această poveste doar pentru ea. A trecut prin momente de suferinţă, când simţea că nu îşi mai găseşte locul sau liniştea de altădată. A trecut peste un divorţ şi este fericită pentru ce are acum: o fiică pe care o iubeşte nespus. 

Iată că Ioanei Ginghină i-a bătut din nou iubirea la uşă, iar ea a spus da unei noi poveşti de iubire. Actriţa a recunoscut că este îndrăgostită, că se iubeşte cu C. P. Mulţi se întreabă cine este bărbatul care e alături de ea. Acesta este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Cei doi preferă însă să fie discreţi, îşi ţin relaţia departe de lumina reflectoarelor. 

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită

"Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experienţa prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate.  Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită", a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Modifică Setările