Meghan & Harry

Cine este persoana din familia regală care a făcut comentarii rasiste legate de micul Archie. Ce au decis Harry şi Meghan

Cine este persoana din familia regală care a făcut comentarii rasiste legate de micul Archie. Ce au decis Harry şi Meghan camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry şi Meghan Markle au pus pe jar o lume întreagă când au decis să îi acorde lui Oprah Winfrey un interviu extrem de sincer.

La vremea interviului, ducii de Sussex au dezvăluit un aspect ce a creat vâlvă şi numeroase controverse. Cum că cineva din familia regală ar fi făcut comentarii rasiste faţă de micul Archie, primul născut al ducilor.

Harry şi Meghan nu au nominalizat persoana niciodată, de curând au existat zvonuri că ei intenţionează să dea cărţile pe faţă şi să spună la cine s-au referit, însă se pare că au revenit asupra deciziei.

Acest detaliu ar crea prejudicii mult prea mari, notează site-ul PageSix.

Într-o ediţie actualizată a biografiei ”În căutarea libertăţii” văzută de sursa citată, autorii Omid Scobie şi Carolyn Durand pretind că ducii au fost de acord în primă fază să abordeze subiectul delicat, doar că ulterior ducesa de Sussex a realizat că această dezvăluire cu nominalizarea persoanei ar aduce prejudicii iremediabile monarhiei britanice.

Ideea din interviu a fost că cineva din familia regală ar fi întrebat ”cât de închisă la culoare va fi pielea copilului”. Markle a vorbit prima dată de acest aspect, după care Winfrey l-a întrebat pe Harry despre cine era vorba.

Prinţul a răspuns: ”Nu voi dezvălui niciodată discuţia, a fost ciudată, am fost puţin şocat”.

Totuşi ceva a dezvăluit. Nu era vorba nici de regina Elisabeta, nici de prinţul Philip.

Foto: Profimedia, Getty

Comentarii

Modifică Setările