News

Cine este presupusul iubit al cântăreţei Adele. Iarăşi a fost văzută cu celebrul rapper

Cine este presupusul iubit al cântăreţei Adele. Iarăşi a fost văzută cu celebrul rapper camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cântăreaţa Adele a fost văzută cu un celebru rapper. Iarăşi apar speculaţiile potrivit cărora ar forma un cuplu.

Cei doi au mai dat apă la moară ziariştilor în octombrie anul trecut, însă Adele nu a mers mai departe cu Skepta. Însă e posibil ca relaţia să se recontureze. Într-un material exclusiv PageSix, se scrie că cei doi par foarte apropiaţi. Adele şi Skepta au fost văzuţi la cumpărături, într-un outlet Prada.

O sursă a publicaţiei citate a detaliat: ”A stat şi l-a privit când şi-a ales bluze, pantaloni, cât a probat geci şi a fost ajutat de angajaţii magazinului. Ea şi-a spus mereu părerea cu privire la articolele de îmbrăcăminte şi chiar l-a lăudat, spunându-i că arată grozav.”

Adele şi Skepta se cunosc de foarte mult timp. Cântăreaţa a publicat o poză cu rapper-ul încă din 2016, descriind imaginea: ”Tottenham Boy”.

În martie 2021, Adele şi-a finalizat divorţul de Simon Konecki, la doi ani de la terminarea relaţiei. Ei au fost căsătoriţi timp de 3 ani şi au împreună un băiat în vârstă de 8 ani, Angelo Adkins.

Skepta este şi el tătic. Are o fiică River, născută în 2019.

 

Comentarii

Modifică Setările