News

Cine este românca care se iubeşte de 6 ani cu administratorul Statuii Libertăţii. El este cu 34 de ani mai mare decât ea

Cine este românca care se iubeşte de 6 ani cu administratorul Statuii Libertăţii. El este cu 34 de ani mai mare decât ea camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ea are 29 de ani, iar el 63. Iasmina Milutinovici este românca care i-a furat inima administratorului Statuii Libertăţii. Au sărbătorit recent şase ani de iubire, dar cum s-au cunoscut ei, românca din Timişoara şi americanul? 

Povestea lor începe în 2014. Cei doi şi-au început relaţia când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american. Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei. 

Au mers la un concert împreună şi de atunci sunt de nedespărţit! „Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine“, declara românca. Foarte îndrăzneaţă, ea l-a sărutat prima şi l-a cucerit: "Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce  îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune."

Ea mai adăugat într-un interviu că diferenţa de vârstă dintre ei nu e un impediment în relaţia lor: "Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi. "

În iunie 2018, Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit la începutul lunii iunie la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. 

 

În 2019 au devenit şi părinţi, Iasmina a născut un băieţel. Acum, cei doi au aniversat şase ani de iubire. Iasmina i-a făcut o declaraţie publică de iubire lui Brad: "Acum şase ani, mergeam cu Brad la prima noastră întâlnire, un concert susţinut de Katy Perry. De atunci suntem de nedespărţit. El e jumătatea mea!", a scris ea pe Facebook. 

Brad Hill administrează Statuia Libertăţii

Milionarul american face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care reuşeşte să obţină dreptul de ceseiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turisitic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri. Citeste mai mult: adev.ro/pbceb8

"Nu deţin Statuia Libertăţii, dar ne ocupăm de tot ce înseamnă părţi reconcesionate, este o afacere de familie de peste 80 de ani. Ne ocupăm de acest lucru, suntem foarte norocoşi, dar nu e o viaţă fără probleme.", a spus acesta într-un interviu pentru Antena Stars. 

Foto: Facebook