Vedete

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Doiniţei Oancea! De cinci ani se iubesc

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Doiniţei Oancea! De cinci ani se iubesc camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

De cinci ani de zile Doiniţa Oancea trăieşte o frumoasă poveste de iubire. Nu a apărut în lumina reflectoarelor cu iubitul său, dar a făcut dezvăluiri despre el după ce a fost cerută în căsătorie. Urmează nunta? 

Doiniţa Oancea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Cei doi se cunosc însă, de mai mult timp, dar o perioadă au fost buni prieteni. Mulţi credeau că actriţa este într-o relaţie de iubire cu colegul său de platou, cu actorul Augustin Viziru. 

Nu, cei doi nu au format un cuplu, au avut o relaţie profesională, dar şi una de amiciţie. Iată că acum s-au aflat mai multe despre cel care urmează să îi fie soţ Doiniţei Oancea. Adrian Călin este pictor, este un artist care preferă să stea departe de camerele de filmat. Doiniţa Oancea şi Adrian Călin s-au cunoscut în 2015, în timpul filmărilor de la show-ul „Super Trip”, de la ProTv şi totul a evoluat dintr-o frumoasă prietenie într-o frumoasă poveste de dragoste.

Artista a dezvăluit de ce a preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii curioşilor: "S-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic şi chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar şi mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveştile personale trebuie să rămână cât se poate de personale. Eu să ştii că sunt fericită. Fericirea vine din lucruri foarte mici. Fericită eram şi acum un an, doar că nu ştia publicul că am eu neapărat un iubit."

Doiniţa Oancea a fost cerută în căsătorie la Roma

 „S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. 

După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu.  Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a spus Doiniţa Oancea la Vorbeşte Lumea, la Pro TV, în urmă cu puţină vreme. 

Foto: Facebook, Instagram

Comentarii