Royals

Cine este şi cum arată primul iubit al lui Meghan? S-au cunoscut într-o tabără de vară, pe când aveau 13 ani

Cine este şi cum arată primul iubit al lui Meghan? S-au cunoscut într-o tabără de vară, pe când aveau 13 ani camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Foştii iubiţi ai lui Meghan Markle continuă să apară în presă.

Cel mai recent a făcut-o prietenul ei din copilărie, cel care pretinde că a fost băiatul pe care Meghan l-a sărutat pentru prima dată, la 13 ani. 

Este vorba despre actorul cu reşedinţa în Los Angeles pe numele lui Joshua Silverstein, care a vorbit pentru publicaţia Us Weekly despre cum era Meghan în adolescenţă.

De aceeaşi vârstă cu Meghan, şi anume 39 de ani, Joshua povesteşte că a întâlnit-o pe viitoarea ducesă în timpul unei tabere de vară, pe când ambii aveau 13 ani. Tabăra era una focusată pe actorie, dar includea şi sesiuni de meditaţie şi de dans, ultima partea fiind cea preferată de Meghan, conform spuselor fostului ei iubit. Cei doi adolescenţi s-au apropiat şi datorită faptului că ambii erau de rasă mixtă şi aveau, câteodată, probleme în a se integra într-un grup din cauza acestui lucru.

Joshua şi-o aminteşte pe adolescenta Meghan ca fiind foarte simpatică, încântătoare şi oarecum bizară. "Mi-o amintesc ca fiind foarte caldă, simpatică, talentată şi interesată de partea de actorie. Era impresionantă pe scenă. În plus, era încântătoare şi un pic bizară, neconvenţională. Nu era genul de adolescentă tipică, care să poarte roz şi să se machieze sau ceva de genul ăsta. Meghan era foarte autentică, curioasă şi serioasă", spune acesta. 

Silverstein spune că mica lor relaţia s-a încheiat la sfârşitul verii şi că el şi Meghan nu s-au mai văzut după terminarea liceului. Fostul iubit al lui Meghan este, la rândul lui, aşezat la casa lui, fiind căsătorit şi tată a doi copii.

Comentarii

Modifică Setările