News

Cine este soţia lui Johnny Depp? Totul despre Amber Heard!

Cine este soţia lui Johnny Depp? Totul despre Amber Heard!

Nu vreau să-mi pierd abilitatea de a străbate lumea în lung şi-n lat, mai ales că am muncit atât de mult pentru a-mi dobândi libertatea şi posibilitatea de a face asta.”, spunea actriţa, care la doar 29 de ani pare că le are pe toate: o carieră de vis şi un soţ celebru care o iubeşte cu disperare, dar care simte presiunea celebrităţii asupra spiritului său ”independent”.

Ei bine, e greu de închipuit cum Amber Heard se va mai întoarce vreodată la a fi doar o simplă fată frumoasă din Texas, având în vedere că acum este doamna Depp. Un apelativ la care Vanessa Paradis, femeia care i-a dăruit doi copii lui Johnny Depp, a putut doar să viseze timp de 14 ani. Aşadar, haideţi să aflăm cine este Amber Heard şi cum a reuşit să-l cucerească pe Amber Heard!

 1. A urmat un liceu catolic

Amber, alături de sora ei mai mică Whitney, a urmat cursurile unui liceu catolic exclusivist din Austin, Texas. Rememorând acele vremuri, Amber Heard recunoaşte că i-a fost destul de greu să facă asta, mai ales că nu este genul care să-şi trăiască viaţa după regulile altora.

 1. Dar a devenit atee după moartea prietenei sale bune

”A fost incredibil de dureros”, povesteşte Amber amintindu-şi de pierderea bunei sale prietene, la vârsta de doar 16 ani. Aceasta îşi aminteşte totodată că acest incident nefericit a fost şi declanşatorul care a transformat-o într-o atee.

 1. A renunţat la liceu la 16 ani

Moartea prietenei sale şi faptul că nu era mulţumită cu viaţa ei au făcut-o pe Amber Heard să renunţe la a mai urma cursurile acelui liceu şi să se dedice planurilor de viitor de a deveni actriţă.

Un fost coleg de clasă povestea: ”Amber părea că este mereu cu mintea în altă parte, şi spunea mereu că ea o să devină actriţă”. Şi asta a făcut.

amberrr

 1. S-a mutat la New York pentru a deveni model

La 17 ani, Amber Heard a plecat din Austin pentru a deveni model. ”Modellingul era o modalitate bună pentru a vedea lumea.”, povestea actriţa. ”Toată lumea m-a descurajat (n.r. în a părăsi oraşul natal). Însă am avut un vis şi o pasiune şi am vrut mai mult.”

 1. A avut un personaj episodic în ”The O.C”

După ce s-a mutat din New York în Los Angeles s-a concentrat pe actorie. Amber a reuşit chiar să prindă un rol pasager în sitcomul „The O.C”.

 1. A apărut ulterior în ”Cleveland Show”

Înainte de a intra în liga profesioniştilor şi de a juca în ”The Rum Diary„ (unde l-a cunoscut pe Johnny), tânăra actriţă a împrumutat vocea unui personaj din animaţia ”Cleveland Show”.

 1. A apărut şi-ntr-un videoclip muzical

În 2004, Amber a primit propunerea de apărea în videoclipul cântăreţului de muzică country Kenny Chesney. Şi nu a refuzat-o.

 1. A avut o relaţie cu George McFly şi cu Taysa van Ree

Despre relaţiile sale amoroase, Amber Heard a declarat că ”a avut întotodeauna relaţii foarte, foarte bune şi despărţiri pe măsură”.

Dacă cu George McFly s-a dovedit a fi o scurtă aventură, cu Taysa, Amber a avut o relaţie cât se poate de serioasă, care a durat din 2008 şi până în 2011. Însă, despre orientarea sa sexuală a vorbit deschis de-abia în 2010, după doi ani în care s-a iubit cu Taysa. Pe atunci, soţia lui Johnny Depp declara: „În trecut am avut relaţii amoroase cu bărbaţi, iar acum o relaţie cu o femeie. Când vine vorba de iubire sunt deschisă total.”.

ambeeer

 1. A apărut topless

Despre scena din drama adolescentină ”Friday Night Lights” în care Amber a apărut topless, actriţa a declarat că ”a făcut parte din plan”. Aceasta a mărturisit ulterior că a fost nevoită să recurgă la aşa ceva pentru a merge mai departe, pentru a se remarca. Desigur, recunoaşte că nu este un lucru cu care se mândreşte, însă spune că totodată nu are regrete.

 1. A apărut în peste 30 de filme

N-are nici 30 de ani, însă a bifat deja 30 de producţii cinematografice.

 1. Deţine arme

Că doar n-a crescut în Texas degeaba! Actriţa a povestit la un moment dat că prima armă a sa a fost un pistol primit în dar de la tatăl său pe când avea doar 17 ani. ”Mi l-a înmânat şi mi-a spus: Fetiţo, ţi-am luat unul frumos!”

 1. Vorbeşte spaniola

Ştie limbajul semnelor şi vorbeşte fluent spaniola. De fapt, iubeşte atât de mult spaniola încât şi-a tatuat un poem în spaniolă chiar pe coasta stângă.

 1. Are certificat de salvamar

Este drept că nu a salvat pe nimeni până acum, însă actriţa deţine şi un certificat de salvamar, pe care l-a dobândit atunci când şi-a luat un job de-o vară, fiind încă în şcoala gimnazială.

pozaaa

 1. Este obsedată de maşinile de epocă

A declarat în cadrul unui interviu de acum câţiva ani că este pasionată de maşinile de epocă. Mai mult de atât, Amber a mărturisit că se pricepe chiar şi la mecanică, ea stând în copilărie alături de tatăl său pe când repara diverse maşini. De aceea, până acum Amber şi-a achiziţionat câteva maşini vechi, pe care ulterior a încercat să le recondiţioneze cu piese cumpărate de pe Ebay.