Lifestyle

Cine este Szidonia Szasz, concurentă la "Survivor România 2021". Practică de cinci ani kickboxing: "Ambiţia mea arde"

Cine este Szidonia Szasz, concurentă la "Survivor România 2021". Practică de cinci ani kickboxing: "Ambiţia mea arde"

Îşi doreşte să demonstreze cât de puternică e şi cât de multe puncte poate aduce echipei! Szidonia Szasz e printre noii concurenţi de la Survivor România 2021. Care e povestea ei?

Szidonia Szasz este prima concurentă care se alătură Războinicilor în lupta pentru supravieţuire din jungla Dominicană. Din cauza unor probleme, tânăra nu a putut intra în competiţie de la început şi a fost înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să facă faţă celor mai grele provocări. În vârstă de 26 de ani, Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur, scrie kanald.ro.

Are o formă fizică de invidiat

După ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a îndreptat către dans modern şi latino. Pasionată de sport, braşoveanca îşi petrece ore bune în sala de forţă.

Concurenta are 1,65 metri înălţime şi o greutate de 52 de kilograme. Ea practică de cinci ani practică kickboxing şi vrea să demonstreze că nu doar forţa fizică o caracterizează, ci şi agilitatea, graţia şi voinţa de a reuşi. Szidonia Szasz declara în urmă cu ceva timp ambiţia şi curajul o vor ajuta să facă faţă provocărilor din jungla Dominicană.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât şi psihic. Voi face faţă tuturor provocărilor şi greutăţilor ivite pe parcursul competiţiei şi, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obţine victorii alături de echipa. Ambiţia mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit şi m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Foto: Kanal D

Modifică Setările