News

Cine este Tiberiu Albu, rockerul care a câştigat în finala "Vocea României"?

Vorbim de cel care a primit trofeul competiţiei şi cecul în valoare de 100.000 euro, după ce a concurat cu Maria Hojda, Anda Dimitriu şi Aliona Munteanu, aseară, în mult aştetata finală "Vocea României".

Născut în Orăştie, Tiberiu Albu are 22 de ani, este student la Facultatea de Sport din Timişoara si este singurul rocker din vreo ediţie a concursului Vocea României care a ajuns în marea finală.

Cu toate că Tiberiu are o voce catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România, tânărul câştigător în finala Vocea României a mărturisit că nu a luat nicio lecţie de canto până acum. Nu mă aşteptam să mă voteze publicul. Sunt surprins şi o să vă arăt totul. Am mult mai multe de arătat, a declarat Tiberiu pentru Ştirile ProTV.

Cel care făcea senzaţie la audiţiile pe nevăzute cu piesa I Love Rock'n' Roll şi care a continuat să zguduie scena cu alte piese hard rock, cum ar fi Rock and roll-ul celor de la Led Zeppelin sau Dream On, de la Aerosmith, a devenit un fenomen pe reţele sociale, reuşind să-i facă pe rockerii din ţară să urmărească emisiunea doar de dragul lui.

Comparat cu un alt bănăţean faimos, fostul vocalist al trupei Cargo, Ovidiu Ioncu Kempes, Tiberiu reuşeşte să entuziasmeze suflarea rock din ţară, primind pe pagina lui de artist complimente de genul: „La Tiberiu apreciez foarte mult energia lui. Îţi transmite ceva, nu poţi să stai liniştit jos, trebuie să te ridici în picioare şi să trăieşti din plin alături de el muzica!“sau „Ce mama naibii cauţi în România? Du-te afară, fii apreciat la adevărata valoare şi mă rog la Dumnezeu să-i dea românului mintea cea de pe urmă... Câştigă Vocea Romaniei şi tai-o! Aici nu poţi face carieră. Succes, orice ai alege!“

Tiberiu a avut mari emoţii la câştigarea trofeului, declarând: “Va multumesc nespus ca mi-ati fost aproape. Ma simt extraordinar de fericit. Nu pot sa spun in cuvinte ce este in sufletul meu. A fost un moment în care credeam că visez! Încă nu m-am trezit! La Vocea României am realizat că imaginea are un rol foarte important, felul în care vorbeşti, cum te prezinţi. Este prima oară când am văzut o evoluţie personală atât de palpabilă. Sper să pot să să fiu un om dinamic şi să continui cariera pe care am început-o!”.

Modifică Setările