Gossip

Cine formează noul cuplu sexy de la Hollywood?

Despre James Franco s-au făcut, în ultimul timp, prea multe glume gay. Atât de multe, încât chiar şi actorul le-a ţinut isonul, pozând în glumă alături de aşa-zişi iubiţi şi postând fotografiile singur, pe conturile lui sociale.

Cu toate acestea, în spatele glumiţelor cu iz homosexual, se ascunde un cuceritor heterosexual feroce. Ultima bârfă îl dă pe James cuplat cu talentata cântăreaţă Lana Del Rey.

Ei bine, după ce, în ultimele luni, James şi Lana au tot flirtat pe conturile sociale, ieri seară aproape că au apărut împreună la premiera filmului lui Franco, Child Of God, care a avut loc la Tribeca Grand Hotel din New York.

Chiar dacă nu a apărut la braţul lui James, pe covorul roşu, este clar că Lana a venit la premieră de dragul actorului în vârstă de 36 de ani, un amic bun care este posibil să-i fi devenit, între timp, mai mult de-atât.

Ca dovadă vin chiar pozele postate de James pe contul lui de Instagram, în care apare în ipostaze tandre pe plajă, alături de cântăreaţă. Dacă este adevărat că cei doi formează un cuplu, atunci vorbim despre unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood!

Cu toate acestea, împotriva acestei veşti stau imaginile surprinse cu Lana şi cu fotograful Francesco Carrozzini, sărutându-se în Portofino, Italia, la începutul lunii iulie. Să alerge Lana după doi iepuri?