Agenda

Cine-i Chefu’? Chef Foa dă startul unei noi competiţii culinare

Cine-i Chefu’? Chef Foa dă startul unei noi competiţii culinare

Cel mai nou concurs gastronomic începe în această seară la Kanal D.

În această după-amiază, la ora 17:00, la Kanal D începe cea mai apetisantă şi distractivă emisiune culinară, în care trei cupluri trebuie să dovedească dacă au chimie în bucătărie, totul pentru premiul pus la bătaie în fiecare ediţie a show-ului, în valoare de 1.000 de Euro.

Trei cupluri îşi vor disputa marele premiu şi un singur preparat îi va pune în încurcătură pe bucătari, comunicarea eficientă între cuplurile participante fiind una dintre cheile succesului. Înainte de a da startul competiţiei, Chef Foa le explică celor trei concurente tehnicile de gătit ale preparatului culinar şi le exemplifica din prima ediţie a show-ului. Cele trei perechi participante la emisiune vor avea la dispoziţie doar 60 de minute pentru a impresiona.

“Fiecare partener trebuie să facă două porţii din acest preparat, în doar 60 de minute, cu mare atenţie la detalii, gust, dar şi la tehnicile de gătit. Sunteţi în stare să transmiteţi aceste tehnici preţioase partenerilor voştri?”, spune Chef Foa celor trei concurente, înainte de startul competiţiei.

Agitaţie mare în bucatăria “Cine-i Chefu’?”, pe măsură ce bucătarii primesc indicaţii preţioase de la partenerii lor de viaţă. Dacă unii dintre aceştia sunt puşi în încurcătură atunci când caută ingredientele în bucătărie, alţii întâmpină greutăţi atunci când trebuie să pună preparatul la cuptor.

Veţi afla în ediţia de astăzi a emisiunii “Cine-i Chefu’?” cât de bine au reuşit să transmită concurentele partenerilor lor ceea ce au de făcut pentru ca preparatul final să fie ca acela prezentat de Chef Foa.

Modifică Setările