News

Cine îi va lua locul Ilincăi Vandici la ”Bravo, ai stil!”? E o cântăreaţă celebră!

Cine îi va lua locul Ilincăi Vandici la ”Bravo, ai stil!”? E o cântăreaţă celebră!

Cum Ilinca Vandici se pregăteşte să intre în concediu de maternitate, producătorii emisiunii ”Bravo, ai stil!” au fost nevoiţi să găsească înlocuitoare pentru îndrăgita prezentatoare. Andreea Bănică e cea care îi va lua locul Ilincăi Vandici Ei bine, căutările au luat sfârşit, căci a fost găsită vedeta potrivită pentru a-i lua locul Ilincăi Vandici! Este vorba despre nimeni alta decât artista Andreea Bănică, care, de altfel, s-a mai aflat în postura de prezentatoare în anul 2009, într-o producţie tot a postului de televiziune Kanal D.

Andreea Banica a păşit ieri pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!”, în calitate de prezentatoare a show-ului. Vedeta a facut cunoştinţă cu membrii echipei, a discutat în culise cu juraţii şi, pe scena <Bravo, ai stil!>, a preluat ştafeta de la Ilinca Vandici.

Am fost foarte emoţionată, <Bravo, ai stil!>  este o emisiunea care a devenit un adevărat fenomen, mă bucur enorm să fac parte din acest proiect ambiţios şi unic din România. Îi admir pe juraţi şi apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalităţi. Fetele care reuşesc să treacă prin această competiţie evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci şi al caracterului. Nu e uşor să convingi juriul, publicul,  dar şi pe contracandidate că eşti foarte bun în ceea ce spui, alegi”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Banica a mai prezentat în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă”, un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiti în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele: repetiţii, înregistrări, nopţi întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări”, protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare.

Editia „Bravo, ai stil!” în care îşi face apariţia Andreea Banica va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 22:00.

Modifică Setările