Agenda

Cine îl va înlocui pe Dragoş Bucur la "Visuri la cheie"

Cine îl va înlocui pe Dragoş Bucur la "Visuri la cheie"

După ce actorul a anunţat că renunţă la proiectul Pro TV pentru a se dedica familiei şi carierei în film, producătorii au trebuit să găsească un nou nume pentru show-ul care îmbină design-ul cu umanitarul.

Dragoş Bucur îi predă ştafeta la "Visuri la cheie" tot unui actor. Producătorii au anunţat că noua gazdă a show-ului va fi Corneliu Ulici, pe care publicul îl cunoaşte de pe vremea în care făcea parte din trupa Bliss.

După ce a renunţat la muzică, Corneliu Ulici s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universităţii Naţionale de teatru şi Film I.L. Caragiale din Bucureşti.

De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care "Comrade Detective", "The crucifixion" şi "Ceva bun de la viaţă", scurt-metraje şi spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea "Visuri la cheie" la Pro TV şi, împreună cu echipa de arhitecţi, designeri şi constructori, va schimba destinele unor familii cu care viaţa a fost dură.

"Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoţie emisiunea în fiecare sezon şi am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoş Bucur şi întreaga echipă, aşa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vieţile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie şi să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat actorul.

Corneliu este şi el pasionat şi de tot ce înseamnă construcţii şi grădinărit şi se implică frecvent în activităţi caritabile. Prezentatorului i se potriveşte ca o mănuşă proiectul "Visuri la cheie", pentru că îi place să meşterească orice, de la obiecte şi mobilier din lemn până la structuri complexe.

Modifică Setările