News

Cine încinge cel mai mult atmosfera vara asta? ATENŢIE, urmează imagini explicite!

Cine încinge cel mai mult atmosfera vara asta? ATENŢIE, urmează imagini explicite!

În plină vară, starurile ridică şi mai mult temperatura cu fotografiile HOT pe care le-au publicat pe conturile lor de scocial media. Nimic nu le-a împiedicat pe vedete să-şi dezvăluie cele mai mari atuuri fizice şi să pozeze în stil provocator şi absolut seducător!

De la nume consacrate precum Halle Berry, Rita Ora şi Channing Tatum la starlete precum Kourtney Kardashian, Kylie Jenner şi Sofia Richie, toată lumea a renunţat la haine şi la inhibiţii vara asta, pentru a le oferi fanilor ceea ce-şi doresc mai mult – o imagine cât mai îndrăzneaţă!

Fie că sunt ipostaze jucăuşe – precum cea a lui Jessie J, care s-a lăsat pozată în duş, sau ca a Padmei Lakshmi, care înfuleca pizza în cadă, goală toată – sau unele de-a dreptul explicite – cum am avut surpriza (plăcută, de altfel) să-l descoperim pe Channing Tatum sub cascada de apă şi fără urmă de textilă pe el, fotografiile SEXY ale vedetelor au rupt internetul în două. Au fost admirate de fani, la numai câteva clipite de la postarea lor, şi apoi preluate de presa din întreaga lume datorită succesului răsunător pe care l-au avut.

Nu în ultimul rând, există şi categoria fotografiilor artistice. Sexy, dar artistice. Halle Barry, de pildă, a profitat de dunele spectaculoase de nisip, unde filma cel mai probabil vreo secvenţă dintr-un film sau îşi petrecerea câteva zile de relaş, pentru a-şi undui trupul perfect şi-a contura una dintre cele mai frumoase fotografii din spaţiul online.

Rămâne la latitudinea ta pe care o consideri preferată şi cine crezi tu că şi-a etalat mai lăudabil trupul per-fect! Să înceapă dezmăţul!

foto - Instagram