News

Cine moşteneşte averea de 200 de milioane de dolari a lui George Michael?

Cine moşteneşte averea de 200 de milioane de dolari a lui George Michael?

52265535 Wham! singer George Michael passed away peacefully at his home in Goring, Oxfordshire at 53 years old. The British star was known for 'Last Christmas' along with a slew of others. **FILE PHOTOS** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Tragicul şi subitul deces al celebrului cântăreţ, survenit în urma unui infarct, i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă există un testament făcut şi, prin urmare, dacă se ştie exact cui rămân cele 200 de milioane de dolari, pe care George Michael le-a strâns de-a lungul vieţii lui. George Michael a murit la 53 de ani Ei bine, potrivit presei internaţionale, există, într-adevăr, un testament, însă nu se ştie dacă el a fost citit sau nu, dacă persoanele în cauză au intrat sau nu în posesia moştenirii lor.

Se bănuieşte, însă, care sunt persoanele care au fost menţionate de George Michael în testamentul lui şi care, evident, vor primi o parte din averea de 200 de milioane de dolari a cântăreţului.

Astfel, sora artistului, pe nume Melanie, ar fi cea care ar avea de moştenit cea mai mare parte din averea artistului, dată fiind apropierea celor doi. Cum George nu era căsătorit la momentul decesului, şi, de fapt, n-a fost căsătorit niciodată, şi nici nu are copii, atunci Melanie ar fi cea mai îndreptăţită să-l moştenească pe artist. Femeia în vârstă de 55 de ani a fost hairstylistul şi make-up artistul personal al lui George, în nenumărate turnee mondiale.

O altă persoană care ar putea fi menţionată în testamentul lui ar fi cealaltă sora a lui, mai mare, pe nume Yioda. The Sun a titrat că George era foarte apropiat de surorile lui şi că ar fi de înţeles dacă ele ar fi cele care l-ar moşteni pe artist.

O altă publicaţie străină spune că George Michael era foarte apropiat de copiii prietenilor lui, şi de copiii pe care i-a botezat, şi că există posibilitatea ca artistul să le aibă grija şi după moarte. ”Averea de 200 de milioane de dolari ar putea fi împărţită numeroşilor copii botezaţi de artist”, spune new-magazine.co.uk.

(SEMI EXCLUSIF) - GEORGE MICHAEL ET SON PETIT AMI FADI FAWAZ A PARIS DEJEUNENT EN TERRASSE DU BERKELEY A PARIS PUIS VONT FAIRE DU SHOPPING CHEZ DOLCE & GABBANA LE 23 MARS 2012 SEMI EXCLUSIVE GEORGE MICHAEL AND BOYFRIEND FADI FAWAZ HAVING LUNCH AT BERKELEY IN PARIS AND THEN DOING SOME SHOPPING AT DOLCE & GABBANA ON 23/03/2012
George Michael şi Fadi Fawaz, în 2012

Şi, desigur, numele partenerului Fadi Fawaz le revine tuturor în minte în acest context. Cel care l-a descoperit mort pe George şi care i-a fost alături în ultimii ani de viaţă ar putea fi cel care îl moşteneşte pe cântăreţ. Deşi relaţia lor ar fi fost pe butuci în ultima vreme, suntem siguri că George nu l-ar tăia de pe listă tocmai pe cel care l-a iubit.

foto: arhivă, hepta