Gossip

Cine moşteneşte banii lui Bobbi Kristina?

de admin

Cum starea fiicei lui Whitney Houston nu este deloc una încurajatoare, întrebarea este una legitimă, oricât de crud ar suna... Iar familia ei este îngrozită de ceea ce s-ar putea întâmpla cu averea dacă Bobbi Kristina nu supravieţuieşte

Fiica lui Whitney are o avere estimată la 20 de milioane de dolari, o sumă care poate ajunge pe mâinile soţului ei, Nick Gordon, întrucât cei doi nu aveau contract prenupţial. "Până de curând, banii moşteniţi de Bobbi erau supravegheaţi şi de cumnata lui Whitney. Dar Bobbi a îndepărtat-o de când a devenit legal să se ocupe singură de bani - din martie 2014, când a împlinit 21 de ani", a dezvăluit o sursă apropiată familiei.

"Familia lui Krissy ar vrea să-l îndepărteze pe Nick. Cu toţii cred că este un manipulator şi s-ar bucura să scape de el. Acum rudele sunt îngrozite. Sunt în şoc... În fază de negare. Nu le vine să creadă ce s-a întâmplat", a adăugat aceeaşi sursă.

Ce ironie! Dacă Bobbi nu va supravieţui, banii lui Whitney Houston vor ajunge la Nick Gordon. Şi cine este Nick? Să ne amintim... Cu mulţi ani în urmă, Whitney a deschis uşa casei sale pentru a găzdui un băieţel de doar 12 ani, pe care nu l-a adoptat niciodată legal, dar pe care l-a crescut ca şi cum ar fi fost fiul ei, alături de Bobbi. El era Nick - şi trecând peste mult discutata nuanţă de incest pe care îl are mariajul lui Bobbi Kristina cu Nick (căci crescuseră ani de zile împreună, ca fraţii), întrebarea este: Ar fi nedrept ca Nick să moştenească banii? Până la urmă, el îi era atât de apropiat lui Whitney ca un fiu. Dar toate acestea sunt întrebări care nu şi-ar mai avea sensul dacă Bobbi şi-ar reveni printr-un miracol.

Fiica în vârstă de 21 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown a fost transportată de urgenţă la un spital din Roswell, un oraş din statul american Georgia. Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o sâmbătă zăcând în cada plină cu apă, cu faţa în jos, fără semne vitale. Fata a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială. Starea funcţiilor sale cerebrale nu va fi cunoscută până când medicii nu vor reduce sedativele pe care i le administrează, a precizat o sursă pentru CNN.

Foto: WENN