Gossip

Pe cine n-a invitat Victoria Beckham la ziua lui David?

de admin

Pe cine n-a invitat Victoria Beckham la ziua lui David?

Pozele cu reuniunea Spice Girls, în care s-a infiltrat şi Eva Longoria, la petrecerea în cinstea lui David Beckham, au făcut înconjurul lumii. Din fotografii a lipsit, însă, Mel B. Şi asta pentru că n-a invitat-o Victoria Beckham! Află de ce!

Ce motiv ar fi avut Victoria de le-a invitat pe celelalte trei foste colege de trupă în Maroc, dar a sărit peste Mel B.? Se tot vorbeşte despre faptul că sunt certate. Şi asta fiindcă Victoria ar avea nişte pretenţii ridicate de la anturajul ei. Şi abia s-a împăcat cu celelalte trei fete... Însă pe Mel B. nu a inclus-o pe lista de invitaţi fiindcă, se pare, îl dispreţuieşte complet pe violentul soţ al acesteia, Stephen Belafonte, pe care îl consideră un om de cea mai joasă speţă.

O sursă apropiată Victoriei Beckham a încercat, totuşi, să mai îndulcească un pic situaţia pentru Radar Online, declarând: "Nu s-au certat, pur şi simplu nu sunt apropiate. Niciodată nu petrec timp împreună atunci când Victoria şi David sunt în Los Angeles. Şi, de fapt, Mel şi Victoria n-au fost niciodată prietene apropiate, nici în zilele de aur ale Spice Girls.

Ce-i drept, oricum Vicky a înlocuit-o pe Mel B. cu Eva Longoria, care a comentat la poza de mai jos, postată pe Instagram, în care apare alături de Melanie Chilsom, Emma Bunton şi Geri Halliwell: "Eu sunt noua Spice Girl! # LatinaSpice!".

Foto: WENN, Instagram

Modifică Setările