Fashion

Cine o îmbracă pe Adele?

Cine o îmbracă pe Adele?

attends The 58th GRAMMY Awards at Staples Center on February 15, 2016 in Los Angeles, California.

Deşi are o conformaţie rubensiană, cântăreaţa britanică păşeşte cu încredere pe covorul roşu în cele mai stylish ţinute alese special pentru a-i ascunde defectele, dar şi pentru a-i potenţa atuurile. Iată cine stă în spatele acestui succes stilistic. Secretele din garderoba lui Adele. Sunt multe vedete care eşuează în alegerile lor vestimentare chiar şi atunci când au un corp perfect. Cu atât mai mult, apreciem efortul depus de stilistul care o îmbracă pe Adele, o femeie voluptuoasă, care a avut mereu probleme de greutate şi care nici nu se grăbeşte să intre în tiparul mărimii S sau chiar zero impus tacit de showbiz.

De altfel, siguranţa de sine este principalul atu al artistei britanice, ne spune Gaelle Paul, femeia care stă în spatele garderobei de scenă şi de covor roşu a lui Adele. „E împăcată cu felul în care arată. Şi nu cred că a avut vreodată mari complexe. Nu mi-a arătat niciodată că ar avea acea nesiguranţă pe care mulţi dintre clienţii mei o au”, a declarat aceasta pentru „Daily Mail”.

Gaelle Paul
Ea e Gaelle Paul.

Desigur, pe lângă alegerea rochiilor cu cambrate sub sâni şi care coboară în cloş sau în clini, cu modele opulente care să distragă atenţia de la siluetă şi să o centreze pe material, există şi un mare secret: „Adele poartă întotdeauna, sub ţinutele de covor roşu, lenjerie de tip Spanx. Asta face ca hainele să se aşeze mai bine şi cred că îi dă un plus de încredere în sine atunci când apare în faţa presei”, dezvăluie Gaelle Paul pentru aceeaşi publicaţie.

10624690_814404975372554_2753968594420433570_n

Şi, dacă ne gândim că Adele este şi mama unui băieţel de trei ani, pe nume Angelo, e de la sine înţeles de ce optează pentru lenjeria elastică de subţiază vizual silueta.

Citeşte continuarea pe voux.ro.

Modifică Setările