News

Cine o înlocuieşte pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4. Au început pregătirile

Cine o înlocuieşte pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4. Au început pregătirile camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Milioane de telespectatori aşteptă cu sufletul la gură noul sezon de la Asia Express. Pregătirile au început deja, s-a aflat şi că prezentatoarea Gina Pistol va fi înlocuită. Este însărcinată şi în următoarea perioadă va naşte primul ei copil şi al lui Smiley. Iată primele detalii despre sezonul 4 al show-ului!

"Asia Express" continuă, iar sezonul 4 este o certitudine. Click! a aflat că producătorii reality-show-ului difuzat de Antena 1 sunt în discuţii avansate pentru acest nou sezon, însă din cauza pandemiei planurile se schimbă de la o zi, la alta. Pe lângă blocajele deja ştiute, şi care ţin de pandemie, cum ar fi ţări carantinate, zboruri anulate, restricţii de circulaţie, există şi câteva probleme care ţin de bucătăria internă a emisiunii "Asia Express".

Iată ce s-a aflat până acum! Prezentatoarea Gina Pistol nu va mai fi disponibilă, având în vedere că este însărcinată şi ar trebui să nască în februarie-martie, aşa că se caută un înlocuitor. S-au luat mai multe nume în serios pentru acest show, de la Dorian Popa, la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toţi foşti concurenţi din primele trei sezoane.

Citeşte continuarea aici, pe click.ro!

Modifică Setările