Vedete

Cine o înlocuieşte pe Lora la Vorbeşte lumea. Nimeni nu se aştepta la această veste

Cine o înlocuieşte pe Lora la Vorbeşte lumea. Nimeni nu se aştepta la această veste

Lora a plecat, dar Cove are de acum alte ajutoare. În platoul Vorbeşte lumea îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose şi cei doi simpatici, Veveriţa şi Coţofană. Aceştia vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informaţii mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale şi, împreună, vor completa tabloul unei dimineţi perfecte.

Aflată la revenirea în emisiune, Sore declară: ”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbeşte Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gaşca noastră frumoasă, abia aştept distracţia zilnică alături de ei şi îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineaţă”.

Şi Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste: ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbeşte Lumea cu forţe proaspete, cu energie mega bună şi idei pe care abia aştept să le împărtăşesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puţin direcţia vieţii mele, aşa că pauza de la televiziune a fost binemeritată şi mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine şi întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gaşca Verii” şi mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbeşte Lumea!”

Încântată de noua provocare, Theo Rose spune: ”Sunt veselă şi îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort şi voie bună şi nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gaşcă de oameni buni, tineri şi profesionişti. Pregătiţi-vă pentru distracţie!”

“Wow! Pentru mine “Vorbeşte lumea” unde sunt implicaţi atâţia oameni frumoşi reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viaţa mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie şi zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranţă veţi avea parte de cea mai fresh şi nebună echipă şi super distracţie în fiecare zi!”, spune Veveriţa. Şi Coţofană este motivat de noua provocare: ”Sunt încântat să fac parte din gaşca Vorbeşte Lumea. Poate că în formula asta chiar reuşim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii ştiu pe colegii mei şi nu e niciun dubiu ca sunt haioşi şi smart. Deci să vă uitaţi la noi că ne aşteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbeşte Lumea”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările