Fashion

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

92 % Victoria Beckham

8% Kim Kardashian

Miss Kitten

Kim refuză să accepte că silueta ei nu îi permite să poarte chiar orice... Iar această fustă Balmain este exemplul cel mai concludent. Îi scoate în evidenţă formele mult prea voluptuoase, dându-i un aer vulgar. În schimb, pe Victoria, care are o siluetă de model, fusta vine foarte bine, lungimea fiind cea corectă. Stylingul minimalist pune în valoare piesa cu print de leopard.

64 % Rosie Huntington Whiteley

36 % Clemence Poesy

Think pink!

Chiar dacă mixul ales de Clemence nu este cu nimic greşit, accesorizarea fiind fără cusur, parcă rochia Chloé nu se aşază la fel de bine pe ea ca pe Rosie. Pare cu un număr mai mare. Aceasta din urmă a fost ceva mai îndrăzneaţă şi a asortat la rochia delicată o pereche de cizme peste genunchi, dând ţinutei un aer uşor boho. Geanta gri echilibrează cromatic outfitul.

67% Olivia Palermo

33 % Peyton List

Denim lady

Olivia şi-a creat, de-a lungul timpului, o imagine de fashion icon, datorită alegerilor sale vestimentare impecabile. Iar ţinuta aceasta o demonstrează cel mai bine. Fusta din denim Black Orchid a fost bine accesorizată cu cămaşa din acelaşi material, dând outfitului un aer casual şic. Cureaua neagră marchează frumos talia. La Peyton se poate observa că lipsa acesteia lasă ţinuta neterminată.

FOTO: guliver/getty images/splash news

Modifică Setările