Fashion

Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Polka dots

Cameron Diaz: 51 %

Elle McPherson: 49 %

Chiar dacă una este pe covorul roşu şi cealaltă la o plimbare în oraş, atât Cameron, cât şi Elle poartă impecabil salopeta semnată Stella McCartney. Apreciez că au optat pentru sandale, deoarece o pereche de pantofi ar fi dat un aer mai puţin glam ţinutei. Jacheta cu franjuri a lui Elle este senzaţională, aceasta părând că este facută din pene. O autentică birdwoman!

Cod roşu

Blake Lively:77%

Freida Pinto: 23%

Costumul roşu purtat de Blake, semnat Michael Kors, este similar cu cel Gucci al Freidei. Şi chiar dacă ambele actriţe au ales să-l accesorizeze cu piese negre, frumoasa blondă câştigă detaşat această întrecere. Sandalele cu barete îi dau un aer mai glam decât pantofii simpli. În plus, topul negru purtat de indiancă şi cureaua îi dau un aer uşor office. Totuşi, aceasta primeşte o bilă albă pentru broşa butterfly!

Shining star

Naomi Watts: 62%

Lindsay Lohan: 38%

Este greu de crezut că Lindsay poate arăta atât de bine, după perioada tulbure prin care a trecut, dar acest outfit o face să radieze la propriu. Rochia cu paiete Givenchy îi vine foarte bine, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru Naomi. Deci în acest caz accesoriile fac diferenţa, iar pantofii cu sclipici ai lui Lindsay pierd bătălia în faţa sandalelor nude. Aceştia dau o notă uşor vulgară ţinutei.

FOTO: hepta, guliver/getty images/rex features

Modifică Setările